Djunes evenementenbureau met DJ's, bands, acts, photobooths, tenten en meer...

  • portfolio/1774/1_djunes_ceremoniemuziek
  • portfolio/1774/2_djunes_led-dj-booth-huren
  • portfolio/1774/3_djunes_lichtletter-verhuur
  • portfolio/1774/4_djunes_trouwfotograaf
  • portfolio/1774/1_djunes_ceremoniemuziek
  • portfolio/1774/2_djunes_led-dj-booth-huren
  • portfolio/1774/3_djunes_lichtletter-verhuur
  • portfolio/1774/4_djunes_trouwfotograaf

Boekingsbureau Djunes

De beste DJ's, bands, artiesten, tentenverhuur, foto booths, DJ apparatuur verhuur, fotografie, video, lichtletters, verlichting, geluid en nog veel meer vind je bij Djunes. Wij hebben alles wat jij nodig hebt voor jouw bruiloft én dat onder één dak. 

Wil jij je laten verrassen? Plan dan een videogesprek of telefoongesprek in om jouw wensen te bespreken en wij komen met een verrassend voorstel dat volledig op jouw wensen aansluit. Met de locatie bespreken we alles zodat we op de dag zelf niet voor verrassingen komen te staan. 

Bruiloft DJ

Op onze website kun je verschillende bruiloft DJ’s bekijken. Hoe weet je nou welke DJ er past bij jouw bruiloft? Je kunt er natuurlijk zelf een uitkiezen maar het liefst helpen we jou door jou te matchen met de DJ die het beste aansluit op jouw wensen. Hoe werkt dit?

Op basis van een kennismakingsgesprek bespreken we wat jij belangrijk vindt op jouw bruiloft. Deze informatie gebruiken we om de bruiloft DJ te vinden die het beste bij jouw wensen past. Wil jij een bijzondere lichtshow of bescheiden DJ show? Alles kan!

Live muziek bruiloft

Bij live muziek wordt al snel gedacht aan een band, maar heb je ook weleens gedacht aan een ceremonie gitarist of een zangeres tijdens de borrel. Bekijk het aanbod voor livemuziek op onze website.

Bruiloft extra’s

Je kunt de trouwlocatie een persoonlijk tintje geven met lichtletters van jullie initialen of het woord wat jullie verbindt. Een andere leuke extra is bijvoorbeeld een fotospiegel of photobooth. Zo geef je jouw gasten een aandenken van de bruiloft en verzamel je unieke foto’s van alle gasten.

Bruiloft fotograaf en bruiloft videograaf

Vind op onze website een fotograaf of videograaf bij jou in de buurt. Bekijk de portfolio’s en zie gelijk de prijzen zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. 

Djunes

Zonnekant 19
2203NA Noordwijk
071-2340333

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:

Bezoek ook de website:

Trouwen in Drenthe

Volg ons op social media