Mercurius Events Professionele bruiloftmuziek voor het huwelijksfeest

  • portfolio/1799/1_mercurius_events_bruiloft-muziek
  • portfolio/1799/2_mercurius_events_entertainment
  • portfolio/1799/1_mercurius_events_bruiloft-muziek
  • portfolio/1799/2_mercurius_events_entertainment

Gefeliciteerd!

Jullie geven elkaar binnenkort het ?JA? woord!

Een fantastische dag in het vooruitzicht, die een van de mooiste dagen en momenten uit jullie leven moet gaan worden, omringd door jullie familie, vrienden, kennissen en collega?s. Tijden van veel stress en het plannen gaan beginnen en Mercurius Events helpt jullie daar graag bij!

Onze Event afdeling is zeer ervaren en professioneel om jullie trouwdag op die wijze muzikaal te omlijsten, dat jullie gasten daar nog lang over na zullen praten.

Mercurius Events heeft alles in huis voor een professionele invulling van het muzikale gedeelte van uw huwelijksdag. Vele Acts, Artiesten, Bands, Look-a-likes, en Tributes hebben wij in ons bestand en hebben jullie speciale wensen voor wat betreft de muziek, die nog niet in ons bestand staan, schroom niet, wij kunnen iedereen, die jullie maar wensen regelen. Niets is ons te gek.

Mercurius Events regelt binnen ieders Budget een geslaagde dag met de juiste muziek en benodigdheden, de juiste mensen en natuurlijk: de beste Sfeer!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, maak dan een bezoekje aan onze website: www.mercurius-events.nl.

Graag willen wij samen met jullie in een persoonlijk gesprek, de juiste muziekkeuze kiezen voor een spetterend Trouwfeest of Huwelijksreceptie.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunnen jullie mail of bellen naar ons. aanvraag@mercurius-events.nl of +31 (0)6 ? 214 56 973 ( Alex )

Hopelijk tot snel!

Mercurius Events


Heerenveen
0621456973

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:

Bezoek ook de website:

Trouwen in Drenthe

Volg ons op social media