Peter de Jonge unieke liedjes, passend bij iedere gelegenheid

  • 5_peter_de_jonge_singer-songwriter
  • 4_peter_de_jonge_muzikale-invulling-trouwdag
  • 3_peter_de_jonge_muziek-op-je-bruiloft
  • 2_peter_de_jonge_sfeermaker
  • 1_peter_de_jonge_bruiloftmuziek
  • 5_peter_de_jonge_singer-songwriter
  • 4_peter_de_jonge_muzikale-invulling-trouwdag
  • 3_peter_de_jonge_muziek-op-je-bruiloft
  • 2_peter_de_jonge_sfeermaker
  • 1_peter_de_jonge_bruiloftmuziek
Naar de website  

Peter de Jonge bij jullie huwelijksvoltrekking, trouwfeest of diner?

Peter heeft als singer/songwriter een sfeervolle en stevige stem. Als zanger op trouwfeesten levert hij maatwerk met muziek die naadloos aansluit op de wensen van het bruidspaar en de sfeer van de trouwdag. 

Vooraf wordt er eerst besproken wat jullie wensen zijn m.b.t. de invulling van de trouwdag. Wil je live-muziek tijdens de huwelijksvoltrekking en wil je daar ook nog je eigen favoriete songs horen, of “jullie liedje” of een herinnering aan mensen die niet aanwezig kunnen zijn? Daar ligt juist de kracht van Peter!  

Tijdens de receptie, diner of bruiloft presenteert Peter desgewenst een afwisselend eigen liedjes en songs uit allerlei tijden en diverse landen. Peter begeleidt zichzelf hierbij op de gitaar. Ieder optreden is volledig akoestisch. 

“Zodra ik mijn gitaar gepakt heb, zing ik een passend lied om me voor te stellen en meng me vervolgens tussen de bruiloftsgasten om de gasten te ontmoeten. Een praatje, een gezellig liedje en dan weer door. Ik geniet van deze momenten waarbij ik mensen mag vermaken en met elkaar kan verbinden. Muziek is een deel van ons collectieve geheugen en met de juiste liedjes kun je daardoor in een goede stemming komen. Ook dat maakt mijn vak zo mooi”.

“Ik krijg altijd veel reacties op het aantal liedjes dat ik kan spelen; Het verbaasd me zelf ook vaak. Maar telkens als iemand mij vraagt hoe ik dat toch doe, zeg ik: “Vraag niet hoe het kan, maar geniet ervan”! En dat gebeurd dan ook telkens weer”.

“Vaak mag ik tijdens de huwelijksvoltrekking in de trouwlocatie een gekozen lied zingen waar het bruidspaar bijzondere herinneringen aan heeft. Deze studeer ik dan speciaal voor het bruidspaar in. Dit blijft toch elke keer weer een bijzonder moment. En zo hoort een trouwdag te zijn… vol met speciale momenten”. 

De gage van Peter is €350,= voor een optreden tot een max van enkele uren.

 

Peter de Jonge

Henri Dunantweg 20
7201EV Zutphen
0622032473

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Drenthe

Volg ons op social media