bruidsmode.jpg
Bruidsmode
Trouwpakken.jpg
Trouwpak
feestlocatie.jpg
Feestlocaties
trouwlocatie.jpg
Trouwlocaties
trouwringen.jpg
Trouwringen
bedankjes.jpg
Bedankjes
fotograaf.jpg
Fotografen
trouwfilm.jpg
Trouwfilm
bruiloftmuziek.jpg
Bruiloftmuziek
bruidsboeket.jpg
Bruidsboeket
bruidstaart.jpg
Bruidstaart
trouwambtenaar.jpg
Trouwambtenaar
trouwkaart.jpg
Trouwkaarten
trouwvervoer.jpg
Trouwvervoer
partyverhuur.jpg
Partyverhuur
weddingplanner.jpg
Weddingplanner
catering.jpg
Catering
beauty.jpg
Beauty
bruidskapsel.jpg
Bruidskapsels
sfeermakers.jpg
Sfeermakers
Photobooth-huren-categorie.jpg
Photobooth-huren
huwelijksnacht.jpg
Huwelijksnacht
vrijgezellenfeest.jpg
Vrijgezellenfeesten
Haaraccessoires_Bruiloft.jpg
Accessoires

Emotion Events Groningen - FeestlocatieNaar de website van Emotion Events Groningen - Feestlocatie

Uw wensen komen uit!

Uw bruiloft is een bijzondere gebeurtenis en behoort tot één van de mooiste dagen uit uw leven. Natuurlijk willen jullie dat alles perfect en in stijl verloopt. Emotion Events zorgt ervoor dat jullie bruiloft een onvergetelijke dag wordt. Van fotograaf die u en uw geliefde lieflijk op de foto zetten tot de perfecte feestlocatie. Wij zorgen ervoor dat uw wensen uitkomen. Samen maken we een compleet feestarrangement. 

Huwelijksfeest op het water

Bent u op zoek naar een sfeervolle feestlocatie voor de mooiste dag van uw leven? Denk dan eens aan een boot. Varend op het water gaat u een smaakvolle en romantische avond tegemoet. Samen zorgen we ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een huwelijksdiner, receptie, trouwen met een thema of een gezellige borrel. Om uw trouwdag op een fantastische manier af te sluiten, kunnen we een speciale verrassing op maat voor u bedenken. Natuurlijk houden we hierbij rekening met uw budget. Informeer gerust naar onze (onbegrensde) mogelijkheden. 

Catering op locatie

Emotion Events verzorgt evenementen, feesten en cateringen tot in de puntjes. Wilt u de catering op locatie laten verzorgen voor bijvoorbeeld een bruiloft of feest in de tuin? Dan kunnen wij dit zeker voor u regelen. Wij verzorgen de catering door heel Nederland voor particulieren en bedrijven. De mediterrane kook- en eetcultuur is daarbij het voornaamste kenmerk. Van tapasbuffet, een volledig uitgeserveerd meergangen menu tot aan lunches, borrrels, high tea of gewoon koffie met taart. Emotion Events is van alle markten thuis!

Outdoor events en workshops 

Voor de sportievelingen die tijdens het vrijgezellenfeest van uitdaging houden, hebben wij een speciaal samengesteld outdoor arrangement. U heeft de keuze uit één, twee of drie uur durende arrangementen. Denk bijvoorbeeld aan vlotten bouwen, klimmen, mountainbiken en boogschieten. Dit is echter een kleine selectie van de vele mogelijkheden. Ook kunt u lekker actief bezig zijn op het water. Denk aan zeilen met een valk, kanovaren door het natuurpark Earnewâld, skûtsjesilen of samen varen op een Lemsteraak. Om u op weg te helpen, hebben wij voorbeelden gemaakt van een aantal populaire arrangementen. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op onze website.

Meer weten?

Bent u na het lezen van deze pagina nieuwsgierig geworden en wilt u daarom meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Samen maken wij van uw bruiloft, feest of evenement een succes!

Koningsweg 26
9731AT te GRONINGEN
Tel: 0654924866
Email: info@emotionevents.nl
Internet: www.emotionevents.nl

 

Vraag hier direct een offerte of informatie aan bij:
Emotion Events Groningen - Feestlocatie


Naam* Trouwdatum
Woonplaats    
Email*    
Telefoon*    
Optie
Toelichting:*
Vul hier zo uitgebreid mogelijk uw wensen in.
 
Terug naar het advertentieoverzicht .
Twitter Trouwen in Twitter trouwennieuws Facebook Blog logo

Banner-BijZondere_trouwringen.jpg Groningen
de_schatkamer_juweliers_trouwringen.jpg Groningen
fotorette_bruidsfotograaf.jpg Groningen
190_190_vierkant_1.jpg Groningen