PLUK Events Verzorgd de hele trouwdag onder 1 dak

  • 4_pluk-events_trouwen
  • 3_pluk-events_trouwfeest
  • 2_pluk-events_trouwen-op-locatie.jpeg
  • 1_pluk-events_trouwlocatie
  • 4_pluk-events_trouwen
  • 3_pluk-events_trouwfeest
  • 2_pluk-events_trouwen-op-locatie.jpeg
  • 1_pluk-events_trouwlocatie
Naar de website  

De feest en trouwlocatie van Pluk Events

Nog geen locatie gevonden voor trouwdag? Onze evenementenlocatie is af te stemmen op iedere wens. Ook voor de kleinere bruiloften vanaf 25 personen kun je al bij ons terecht. We maken hierbij gebruik van verschillende bijzondere trouwlocaties in Noord en Oost Nederland, allen locaties waarmee wij de afgelopen jaren al vele bruidsparen mochten verblijden met een onvergetelijke huwelijksvoltrekking en bruiloftsfeest. De specialiteit van Pluk Events ligt in het volledig ontzorgen van het bruidspaar waar het gaat om het vinden van een unieke (buiten)locatie en alle andere onderdelen, zoals decoratie en aankleding van de trouwlocatie, tot de muziek, catering e.d. 

De locatie stylen naar wens 

We kunnen onze locatie precies zo inrichten zoals jullie willen. Zo kunnen de styling helemaal aan laten sluiten op het thema van jullie trouwdag. Je kunt ook kiezen voor de vaste styling die wij gebruiken, deze is neutraal, dus past bij ieder thema.

Tenten op de locatie

Op onze locatie gebruiken we grote tenten. We hebben ze in alle soorten en maten:  luxe transparante tenten, standaard witte tenten, tipi’s of stretchtenten. We kunnen de tent geheel naar jouw smaak en niet onbelangrijk ook aan jullie budget inrichten, van statafels en een dansvloer tot prachtige lange gedekte tafels. Ons evenemententerrein is groot genoeg voor een groot huwelijksfeest en gezellig voor een intiemere bruiloft. 

De huwelijksnacht

Jullie bruiloftsgasten kunnen blijven overnachten en zelfs jullie kunnen de huwelijksnacht bij ons doorbrengen. Als het huwelijksfeest aan een eind is gekomen, kun je overnachten in een van onze gezellige accommodaties, waaronder chalets, bungalows, en zandkastelen.

"Ontzorgen" is ons belangrijkste sleutelwoord

Wij beschikken over een weddingplanners voor jullie droombruiloft. Het zijn professionele en stressbestendig weddingplanners en hebben een groot netwerk. Zij zullen jullie droombruiloft tot in de puntjes verzorgen en jullie ontzorgen. Jullie kunnen op deze manier volop genieten van jullie trouwdag en je hoeft je nergens druk over te maken. Een onbezorge trouwdag begint bij een weddingplanner van Pluk!

PLUK Events

Annerweg 3
9463TA Eext
050 2004249

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Drenthe

Volg ons op social media