Hotel Restaurant Faber Trouwen bij Faber: Alles onder één dak

  • 1465-140216064
  • 1_hotel_restaurant_faber_trouwlocatie-hoogezand
  • 2_hotel_restaurant_faber_feestlocatie
  • 1465-1170487670
  • 1465-2054053894
  • 1465-140216064
  • 1_hotel_restaurant_faber_trouwlocatie-hoogezand
  • 2_hotel_restaurant_faber_feestlocatie
  • 1465-1170487670
  • 1465-2054053894
Naar de website  

Trouwen bij Hotel Faber

Ben je bezig met je bruiloft te organiseren? Dan wil je denk ik een spetterend feest geven op jullie huwelijksdag. Het moet een dag worden die je niet zo snel meer vergeet. Wij hebben verschillende arrangementen samen gesteld, waar jullie zelf uit kunnen kiezen. Deze arrangementen kun je op onze website vinden. Hier wordt globaal uitgelegd wat de mogelijkheden zijn bij ons.

Mooiste trouwlocatie in Hoogezand

Hotel Faber is één van de mooiste trouwlocaties in Hoogezand. Bij ons kan de huwelijksceremonie plaatsvinden en kunnen jullie gasten genieten van een heerlijk huwelijksdiner. Het huwelijksfeest duurt tot iets na middernacht en kunnen jullie na het feest overnachten in één van onze schitterende hotelkamers. En de volgende ochtend genieten van een heerlijk ontbijt, waarbij jullie nog eens van de trouwdag kunnen nagenieten. Jullie bruiloftsgasten kunnen ook blijven overnachten in ons hotel, zo hoeft er niemand naar huis te rijden of een taxi te bestellen. 

Geschikte feestlocatie voor kleine of grote bruiloft

Je bent altijd welkom bij Hotel Faber, of je nu een grote bruiloft wilt vieren, of je komt met een klein gezelschap. We beginnen meestal even met een welkomstdrankje en hapje bij binnenkomst. De gedurende avond zorgen wij voor heerlijke hapjes en drankjes en laten jullie gasten zoveel mogelijk genieten. Ook zorgen wij ervoor dat de feestlocatie sfeervol is aangekleed, zoals jullie het in gedachten hadden. Jullie krijgen van ons ook een cadeautje: een receptiealbum waarin jullie bruiloftsgasten hun felicitaties etc. aan jullie kunnen opschrijven. Als jullie meer dan 100 gasten hebben op jullie bruiloftfeest, krijgen jullie een gratis overnachting met een heerlijke fles bubbels. Veel aanstaande bruidsparen kiezen voor onze trouwlocatie met overnachting voor zichzelf.

Bruiloftarrangement bespreken en reserveren

Natuurlijk zijn de wensen van ieder aanstaand bruidspaar anders. Benieuwd of wij kunnen voldoen aan jullie verwachtingen? Neem contact met ons op voor een passend huwelijksfeest met of zonder overnachting. Wij helpen jullie graag om een trouwfeest te organiseren die jullie niet meer zullen vergeten!

Voordelen van het trouwen bij Hotel Faber:

Alles onder één dak
Ontvangst met bruidstaart
Heerlijk diner of warm-koud buffet
Receptie en/of spetterend trouwfeest
Sfeervolle bruiloftzaal met dansvloer, podium
Overnachten in de bruidssuite
Hotelkamers voor de bruiloftgasten
Ruime eigen parkeerplaats

Huwelijksnacht

Ons hotel beschikt over 18 comfortabele hotelkamers met in totaal 33 bedden. Voor de huwelijksnacht hebben wij een prachtige bruidssuite. Alle kamers zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, Flatscreen TV met teletekst en radio. WIFI op de kamers. Ook zijn er kamers met ligbad aanwezig. 3 -en 4 persoonskamer zijn tevens beschikbaar. In het 3 sterren HOTEL FABER Hoogezand zult u zich al snel "uit en toch thuis" voelen.

Hotel Restaurant Faber

Meint Veningastraat 123
9601KE Hoogezand
0598 393336

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Drenthe

Volg ons op social media