Unieke trouwlocaties in de provincie Groningen

Het vinden van een trouwlocatie waarin jullie straks gaan trouwen, is toch wel één van de belangrijkste onderdelen van de voorbereiding op de trouwdag. Er zijn momenteel veel trouwlocaties die meegaan in de wensen van het bruidspaar. Bijvoorbeeld de mogelijkheid van buiten trouwen, themafeesten, bohemiam trouwfeest, etc. We tonen je hier het overzicht van onze eigen favoriete trouwlocaties. Vraag hier online en vrijblijvend informatie of een bezichting van de locatie aan.

Trouwlocaties
Hayema Heerd
Hayema Heerd
Oldehove
De Buitensociëteit
De Buitensociëteit
Haren
Partycentrum De Halte
Partycentrum De Halte
Niekerk
Hotel Restaurant Faber
Hotel Restaurant Faber
Hoogezand
de Coendersborg - landgoed in de stad
de Coendersborg - landgoed in de stad
Groningen
Landgoed Fraeylemaborg
Landgoed Fraeylemaborg
Slochteren
Zeilschip Mars
Zeilschip Mars
Groningen
Rietland
Rietland
Zuidwolde
Boerderij Hermans Dijkstra
Boerderij Hermans Dijkstra
Midwolda
De Kruimel
De Kruimel
Gasselte
De Pompstee
De Pompstee
Roden
Rederij Thalassa
Rederij Thalassa
Schoonhoven
Tsjerke
Tsjerke
Terherne
Partyschip Abel Tasman
Partyschip Abel Tasman
Lelystad
Trouwschip Bounty
Trouwschip Bounty
Lelystad

Meer info over trouwlocaties...;

Variatie in trouwlocaties

De provincie Groningen kent een zeer gevarieerd aanbod met trouwlocaties. Dit komt vooral doordat de gehele provincie ook zo gevarieerd is. Zo biedt "Stad Groningen" heel veel feest- en trouwlocaties, veelal horecabedrijven. Maar ook diverse toeristische attracties die tevens dienst doen als trouwlocatie, zoals de Martinitoren, de zeilschepen in de grachten, parken e.d. En dan zien we in het buitengebied van Groningen juist weer de mooiste landelijke feest- en trouwlocaties met volop mogelijkheden om romantisch buiten te trouwen en volledig op jezelf te zijn met jullie bruiloftsgasten.

Informatie aanvragen

Je kunt bij alle trouwlocaties in Groningen die we op deze pagina aan jou tonen, eenvoudig informatie of prijzen aanvragen. Bij elke locatie staat een formulier dat je kunt invullen om informatie of tarieven aan te vragen. Je krijgt dan z.s.m. een reactie terug, rechtstreeks van de ondernemers van de locaties.

Bezichtiging van de trouwlocaties

Mocht je op deze pagina een trouwlocatie ontdekt hebben die goed aansluit op jullie wensen voor de trouwdag en waar jullie misschien wel de huwelijksvoltrekking willen laten plaatsvinden, dan kun je natuurlijk ook vrijblijvend een bezichtiging van de trouwlocatie aanvragen. Ook hiervoor kun je eenvoudig het formuliertje gebruiken. Je zult dan ongetwijfels snel bericht terug krijgen met de uitnodiging voor een bezichtiging.

Vergeet niet te genieten!

Er komt natuurlijk veel op jullie af tijdens de voorbereiding op het trouwen. Af en toe kan het misschien soms een beetje stressig zijn, maar... vergeet vooral niet te genieten, want de voorbereiding op de trouwdag kan ook heel mooi zijn!

Overzicht per plaats voor Trouwlocaties in Groningen

Groningen | Haren | Hoogezand | Midwolda | Niekerk | Oldehove | Slochteren | ZuidwoldeBezoek ook de website:

Trouwen in Drenthe

Volg ons op social media