Unieke trouwlocaties in de provincie Groningen

Groningen is echt een provincie met voor elk wat wils. En dat geldt ook zeker op het gebied van trouwen. Groningen biedt een groot aantal feest- en trouwlocaties en ook winkels in bruidsmode en trouwpakken, trouwfotografen juweliers en goudsmeden voor de ringen, e.d. Op deze pagina van de trouwlocaties geven we je een indruk van de mogelijkheden en diversiteit voor de huwelijksvoltrekking. Trouwen op het platteland, in de grote stad, op een boot of in een luxe trouwlocatie op een landgoed of aan het water... Groningen heeft het allemaal! Veel succes bij het vinden van jullie favoriete locatie voor de trouwdag! 

Trouwlocaties
Landgoed Fraeylemaborg
Landgoed Fraeylemaborg
Slochteren
BuitenSocieteit Paterswoldsemeer
BuitenSocieteit Paterswoldsemeer
Haren
Partycentrum de Hoogte
Partycentrum de Hoogte
Winsum
Cuisinerie Mensinge
Cuisinerie Mensinge
Roden
Zeilschip Mars
Zeilschip Mars
Groningen
Rietland
Rietland
Zuidwolde
de Coendersborg - landgoed in de stad
de Coendersborg - landgoed in de stad
Groningen
Huize ter Marse
Huize ter Marse
Stadskanaal
Hayema Heerd
Hayema Heerd
Oldehove
Hotel Restaurant Faber
Hotel Restaurant Faber
Hoogezand
Cafe de Sleutel
Cafe de Sleutel
Groningen
De Pompstee
De Pompstee
Roden
De Kruimel
De Kruimel
Gasselte
PLUK Events
PLUK Events
Eext
Trouwschip Bounty
Trouwschip Bounty
Lelystad
Trouwen bij Bilderberg
Trouwen bij Bilderberg
Diverse locaties
Tsjerke
Tsjerke
Terherne

Meer info over trouwlocaties...;

Variatie in trouwlocaties

De provincie Groningen kent een zeer gevarieerd aanbod met trouwlocaties. Dit komt vooral doordat de gehele provincie ook zo gevarieerd is. Zo biedt "Stad Groningen" heel veel feest- en trouwlocaties, veelal horecabedrijven. Maar ook diverse toeristische attracties die tevens dienst doen als trouwlocatie, zoals de Martinitoren, de zeilschepen in de grachten, parken e.d. En dan zien we in het buitengebied van Groningen juist weer de mooiste landelijke feest- en trouwlocaties met volop mogelijkheden om romantisch buiten te trouwen en volledig op jezelf te zijn met jullie bruiloftsgasten.

Informatie aanvragen

Je kunt bij alle trouwlocaties in Groningen die we op deze pagina aan jou tonen, eenvoudig informatie of prijzen aanvragen. Bij elke locatie staat een formulier dat je kunt invullen om informatie of tarieven aan te vragen. Je krijgt dan z.s.m. een reactie terug, rechtstreeks van de ondernemers van de locaties.

Bezichtiging van de trouwlocaties

Mocht je op deze pagina een trouwlocatie ontdekt hebben die goed aansluit op jullie wensen voor de trouwdag en waar jullie misschien wel de huwelijksvoltrekking willen laten plaatsvinden, dan kun je natuurlijk ook vrijblijvend een bezichtiging van de trouwlocatie aanvragen. Ook hiervoor kun je eenvoudig het formuliertje gebruiken. Je zult dan ongetwijfels snel bericht terug krijgen met de uitnodiging voor een bezichtiging.

Vergeet niet te genieten!

Er komt natuurlijk veel op jullie af tijdens de voorbereiding op het trouwen. Af en toe kan het misschien soms een beetje stressig zijn, maar... vergeet vooral niet te genieten, want de voorbereiding op de trouwdag kan ook heel mooi zijn!

Overzicht per plaats voor Trouwlocaties in Groningen

Groningen | Haren | Hoogezand | Oldehove | Roden | Slochteren | Stadskanaal | Winsum | ZuidwoldeBezoek ook de website:

Trouwen in Drenthe

Volg ons op social media