Hayema Heerd Van ceremonie, huwelijksfeest en huwelijksnacht

 • 06_hayema_heerd_trouwlocatie
 • 05_hayema_heerd_trouwlocatie
 • 04_hayema_heerd_trouwlocatie
 • 03_hayema_heerd_trouwlocatie
 • 02_hayema_heerd_trouwlocatie
 • 01_hayema_heerd_trouwlocatie
 • 06_hayema_heerd_trouwlocatie
 • 05_hayema_heerd_trouwlocatie
 • 04_hayema_heerd_trouwlocatie
 • 03_hayema_heerd_trouwlocatie
 • 02_hayema_heerd_trouwlocatie
 • 01_hayema_heerd_trouwlocatie
Naar de website  

Huwelijksfeest bij Hayema Heerd alles onder 1 dak

Bij een huwelijksfeest bij Hayema Heerd vind je een landelijke sfeer. Ieder soort huwelijkfeest  past hier: klassiek, themafeest, festivalhuwelijk, boerenbruiloft, een huwelijksfeest met een internationaal tintje. Een heerlijke groene omgeving aangekleed met strobalen met mooie kantstoffen een stoere stal en lekker relaxed, niets moet alles kan. Met je blote voeten in het gras met als buren een stel nieuwsgierige koeien. Als het mooi weer is op jullie huwelijksdag dan kun je al veel buiten doen, met iets minder weer lekker naar binnen, want daar is het ook erg gezellig. Is dit de feestlocatie die bij jullie past? Ook voor kinderen is het feest: binnen en buiten zijn er voor hen diverse speelmogelijkheden!

De mogelijkheden als trouwlocatie en feestlocatie

De huwelijsceremonie op het Bamboe-terras 

We kunnen dankzij het bamboe-terras en de boomgaard veel buiten organiseren. De huwelijksceremonie kan hier plaatsvinden, een toast uitbrengen, de bruidstaart aansnijden en daarna kun je hier lekker borrelen en eten.

Een beach bruiloft in Groningen?

De Barn & Beach van de Hayema Heerd is een fantastische plek voor jullie huwelijksfeest. Het heeft een exotische sfeer, het is lekker vrolijk en een ongedwongen sfeer. Met mooi weer gaan de deuren open en heb je een prachtig uitzicht op de ondergaande zon. Is het slechter weer en is het koud of regenachtig dan doen we net als op een echt strand en steken we een kampvuurtje aan. In De Barn & Beach kun je genieten van frisse fruitwaters, heerlijke cocktails, Afrikaanse of Zuid-Amerikaanse ritmes, een BBQ en doe vooral de hoge hakken uit en de slippers aan.

Trouwen in de winter

Gaan jullie in de winter trouwen? Geen probleem! Een trouwerij in de maanden november t/m februari op de boerderij is van een bijzondere schoonheid. Het weer hebben we niet in de hand, maar wel de sfeer van jullie bruiloft. Wij zorgen voor een prachtige sfeer in en buiten de boerderij. Dit doen wij met prachtig groen, bloemen, lichtjes, glanzende stoffen. Voor jullie gasten is er heerlijke warme glühwein, apfelkorn, winterse hapjes, dekentjes om onder te kruipen én zelfs slofjes voor als iemand last van koude voeten heeft.

De huwelijksnacht, overnachting voor jullie en de huwelijksgasten

Willen jullie de huwelijksnacht romantisch doorbrenegen? Dan is de huwelijksnacht  in de stro-iglo echt iets voor jullie, als dat geen speciaal einde is van een onvergetelijke huwelijksdag! Met prachtig helder weer is vanuit de stro-iglo een prachtige sterrenhemel te zien.

Ook jullie huwelijksgasten kunnen blijven slapen in het Strohotel. Het Strohotel biedt tot ca. 40 slaapplekken en er kunnen ook gasten overnachten op de mini-camping. De volgende ochtend gaat het huwelijksfeest nog even door aan de feestelijke gedekte ontbijttafel.

Denk eens aan een festivalbruiloft

Op onze locatie kunnen wij ook geweldige festivalbruiloften organiseren. Wij beschikken over 2 prachtige partytenten die je al van ver ziet staan. Deze worden sfeervol ingericht met allemaal zitejes, statafels, strobanken, je zult overal kleedjes en schapenvachtjes vinden. ook al is het slecht weer, de gasten kunen gewoon naar buiten, want rond de partytenten staan diverse kraampjes opgesteld, picknickplekken, foodtrucks en misschien staat er wel een DJ of band te spelen op een boerenkar. Later op de avond steken we de vuurschalen aan voor extra sfeer en voor wat warmte in de kou. Bij een festivalbruiloft hoort natuurlijk ook blijven slapen. Dat kan bij ons op de minicamping en in een strobedje van het Stro-hotel. 

Geintereseerd? Neem contact met ons op en wij zorgen voor een dag om nooit te vergeten.

 

Hayema Heerd

Jensemaweg 3
9883TH Oldehove
050 4030930 / 06 41261230

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Drenthe

Volg ons op social media