Catering voor de trouwdag | Provincie Groningen

Nu er steeds vaker getrouwd wordt op een alternatieve trouwlocatie is de vraag naar catering op locatie ook flink toegenomen. Een goede cateraar kan je alle zorg uit handen nemen m.b.t. hapjes, drankjes, diner, buffet, personeel, etc. Er zijn ook cateraars die in samenwerking met een partyverhuurbedrijf de volle verzorging op zich nemen. Bijvoorbeeld voor een feesttent op locatie, alle apparatuur, meubilair, foodtruck, aankleding van de locatie, buitenopstelling voor het ja-woord, etc. 

Catering
De Smaeckmakers
De Smaeckmakers
Groningen
Hotel Restaurant Faber
Hotel Restaurant Faber
Hoogezand
Accent Partyservice
Accent Partyservice
Nieuwe Pekela
Emotion Events Groningen
Emotion Events Groningen
Groningen
s'Amuse Cateraar
s'Amuse Cateraar
Groningen
Schriemer Catering
Schriemer Catering
Groningen
Pizza met Pazzi
Pizza met Pazzi
Workum
Catering Noord
Catering Noord
Drachten
KC Catering
KC Catering
Drachten
Where Is My Kitchen Now
Where Is My Kitchen Now
Amsterdam

Schakel een professioneel cateringbedrijf in voor jullie grote dag

Als jullie kiezen voor een alternatieve trouw- of feestlocatie, dan is de catering een belangrijk onderdeel bij de organisatie van de trouwdag. Door de stijgende vraag naar catering voor de bruiloft, bieden steeds meer cateraars complete concepten aan. Dat kan een pakket met dranken, hapjes, bruidstaart, bediening e.d. zijn, maar ook de volledige verzorging van de trouwdag met eventueel een sfeervolle buitenopstelling voor de huwelijksvoltrekking. De mogelijkheden zijn dus breed en compleet!

Vraag vrijblijvende informatie aan 

Met alle mogeijkheden die cateraars en partyverhuurbedrijven momenteel aanbieden voor a.s. bruidsparen, is het verstandig om informatie aan te vragen of een afspraak te maken om jullie wensen te bespreken. Je kunt daarvoor het formulier gebruiken die op de pagina's van alle cateraars op deze website zijn toegevoegd. Jouw aanvraag komt rechtstreeks bij de het cateringbedrijf binnen. Je ontvangt dan z.s.m. een reactie.

Overzicht per plaats voor Catering in Groningen

Groningen | Hoogezand | Nieuwe PekelaBezoek ook de website:

Trouwen in Drenthe

Volg ons op social media