Beauty | Bruidsmake-up, bruidskapsels, nail-art...

Als je straks gaat trouwen dan zijn de bruidsmake-up, het bruidskapsel en ook de bruidsnagels een belangrijk onderdeel van het totale plaatje voor het bruidspaar... voor jullie dus! We tonen je hier onze professionele beauty-specialisten die gespecialiseerd zijn in de bruidsmake-up, nail-art en bruidskapsels (m/v). Je kunt bij deze toppers informatie en prijzen aanvragen voor de make-up e.d. op jullie trouwdag. Je kunt hiervoor het formuliertje gebruiken die aan elke pagina gekoppeld is!

Beauty
Haar Effect
Haar Effect
Loppersum
Kapsalon Tuinenga
Kapsalon Tuinenga
Groningen
Lookslikereny Beauty Studio
Lookslikereny Beauty Studio
Roermond

De voorbereiding voor de bruidsmake-up

Voor de bruidsmake-up, de nail-art en het trouwkapsel adviseren we wel dat je voor een professionele visagist en hairstylist moet kiezen. Als je jouw beautyspecialist hebt gevonden, kies dan ook voor een proefmake-up en proef-bruidskapsel. De proefsessie gebeurd meestal zo'n 4 tot 6 weken voor de trouwdatum. Vraag eventueel ook of de bruidsmoeders en bruidsmeisjes op jullie trouwdag in de make-up willen of mogen. Neem bij een proefsessie wel de eventuele accessoires en sluier mee die je tijdens het trouwen draagt.

Informatie, beschikbaarheid en tarieven

Je kunt hier bij iedere hair & make-up-stylisten online informatie, tarieven en een proefsessie aanvragen. Denk dus niet alleen aan de bruidsmake-up, maar kijk ook vast vooruit naar het bruidskapsel én bruidsnagels. Vraag info en beschikbaarheid aan via de formuliertjes op iedere pagina. Deze komen rechtstreeks bij de bruidsstylisten binnen. Succes!

Overzicht per plaats voor Beauty in Groningen

Groningen | LoppersumBezoek ook de website:

Trouwen in Drenthe

Volg ons op social media