Haarstylisten / Bruidskapsels

Wacht niet te lang met het zoeken en boeken van de hairstylist voor jouw bruidskapsel. Want het is belangrijk dat de stylist op jullie trouwdatum nog wel beschikbaar is. Is jouw favoriete bruidskapper nog vrij op jullie trouwdatum, dan kun je de afspraken voor het proefkapsel en het definitieve trouwkapsel voor jou én jouw partner maken. Daarna is het nog even wachten totdat de trouwkleding en de stijl of het thema van de trouwdag bekend is. Dan kunnen jullie de trouwkapsels hiermee laten matchen. Bespreek die onderdelen vooraf met jullie hairstylist of bruidskapper. Onze favorieten zie je op deze pagina. Je kunt online info en prijzen aanvragen.

Bruidskapsels
Kapsalon Tuinenga
Kapsalon Tuinenga
Groningen
Haar Effect
Haar Effect
Loppersum
Lookslikereny Beauty Studio
Lookslikereny Beauty Studio
Roermond

 

Arrangement voor stylen familie, bruidskinderen en/of getuigen

Vraag in het eerste contact met jouw beauty- en hairstylist of het mogelijk is dat er voor de trouwdag ook familieleden, getuigen en/of bruidskinderen gestyled worden. Het is voor de bruidskapper of beauty/hairstylist stylist belangrijk met de planning en het inzetten of inhuren van extra krachten. 

Kosten van een proefkapsel

Voordat je er voor kiest om wel of niet voor een proefbruidskapsel te kiezen moet je eerst bekijken of het past binnen het totale budget van de trouwdag. Informeer daarom eerst bij jouw hairsrylist naar de kosten van het bruidskapsel én dus ook het proefbruidskapsel. Dit is overigens ook goed te combineren met een proef-bruidsmake-up. Als je voldoende ruimte hebt binnen het totale budget van de trouwdag dan is een proefkapsel zeker een aanrader.

Hoeveel tijd is de kapper gemiddeld nodig voor het bruidskapsel?

Uiteraard zul jij je afvragen hoelang het bruidskapsel duurt. Omdat je al enige tijd vóór de trouwdag jouw haar hebt laten knippen hoeft de kapper of stylist op de trouwdag het haar alleen maar te stylen tot jouw bruidskapsel. Afhankelijk voor jouw wensen zal het stylen van het bruidskapsel circa 1 uur duren. Hou er wel rekening mee dat de bruidsmake-up ook nog gebeuren moet. De bruidsmake-up zal tussen de 30 en 45 minuten duren.

De kosten voor het bruidskapsel 

De prijs van het bruidskapsel is moeilijk in een algemeen bedrag te noemen. Die is afhankelijk van jouw wensen en het tarief van de hairdresser of stylist. Voor het 3-daagse pakket met het proefkapsel, het knippen, verven e.d. vooraf en het stylen op de trouwdag zijn de kosten voor jouw bruidskapsel tussen de € 400,- en € 650,- Maar het tarief blijft afhankelijk van het aantal uren, materialen en het niveau van de stylist.

Op deze pagina met onze favo-hairstylisten kun je vrijblijvend informatie en richtprijzen aanvragen.

 

 

Overzicht per plaats voor Bruidskapsels in Groningen

Groningen | LoppersumBezoek ook de website:

Trouwen in Drenthe

Volg ons op social media