Partyverhuur

Voor trouwerijen en bruiloften in de "vrije trouwlocaties" is de partyverhuur een belangrijk onderdeel geworden. Doordat er als trouwlocatie vaak wordt gekozen voor een locatie zonder horecafunctie, wordt er dan een partyverhuurbedrijf ingezet voor de inrichting van de trouw- en feestlocatie. Veel party-verhuurbedrijven zijn gespecialiseerd in de verhuur van meubilair, horeca-apparatuur, decoratie etc. We tonen je hier bedrijven, gespecialiseerd in partyverhuur voor huwelijksfeesten.

Partyverhuur
Fotodoos - Partyverhuur
Fotodoos - Partyverhuur
Groningen
Hotel Restaurant Faber
Hotel Restaurant Faber
Hoogezand
Partyservice B.J. Moed
Partyservice B.J. Moed
Sellingen
Accent Partyservice
Accent Partyservice
Nieuwe Pekela
Fotobelevenis.nl
Fotobelevenis.nl
Purmerend
Buitengewoon Tentsupply
Buitengewoon Tentsupply
Lemmer
Crystal Cocktails
Crystal Cocktails
Naarden
FotoSnap - Partyverhuur
FotoSnap - Partyverhuur
Alkmaar
Axitraxi Fun - Games - Events
Axitraxi Fun - Games - Events
Nijmegen
Tentenverhuur Benjamins
Tentenverhuur Benjamins
Zuidwolde
Kinds Verhuur
Kinds Verhuur
Gieten

De geschiedenis van partyverhuur voor de bruiloft

Van enkele aanvragen naar "niet meer weg te denken"

In de jaren 80 konden bruidsparen in een aantal gemeenten een vergunning aanvragen om in een locatie te trouwen die geen standaard trouwlocatie was. Dit is in de 90'er jaren steeds populairder geworden en verder uitgebreid naar meer gemeentes, tot het punt op de tijdslijn waar we nu leven. De bijzondere trouwlocaties zijn niet meer weg te denken in de wereld van het trouwen. En hiermee hebben de partyverhuurders en cateraars er ook een belangrijk onderdeel binnen hun werkzaamheden erbij gekregen. De partyverhuur is nu dan ook niet meer weg te denken bij huwelijksfeesten en bruiloften "op locatie".

Van luxe feesttent tot catering...

Het assortiment van de partyverhuur heeft zich in de loop van de jaren aangepast aan de behoefte van de bruidsparen. Er is keuze uit een groot aantal feesttenten, van klein en basic tot luxe tenten welke uit te breiden zijn naar een zeer groot aantal bruiloftsgasten. Verder biedt de partyverhuur inventarissen voor de feestruimte, keuken- en buffetmateriaal, bars, tafels, stoelen, decoratie, catering etc... Een complete aankleding van de trouwlocatie dus.

Vraag hier online informatie aan voor de partyverhuur op jouw trouwdag

Bij ieder partyverhuur-bedrijf op deze pagina is een formulier toegevoegd voor de mogelijkheden van de partyverhuur op jullie trouwdag. Geef een duidelijke omschrijving van jullie wensen en vraag naar de mogelijkheden.

Overzicht per plaats voor Partyverhuur in Groningen

Groningen | Hoogezand | Nieuwe Pekela | SellingenBezoek ook de website:

Trouwen in Drenthe

Volg ons op social media