Partyverhuur voor trouwerijen en bruiloften in de provincie Groningen e.o.

Voor trouwerijen en bruiloften is de partyverhuur onmisbaar geworden. Doordat er vaak een alternatieve trouwlocatie wordt gekozen of zelfs een eigen locatie, wordt er dan een partyverhuurbedrijf ingezet voor de inrichting van de trouw- en feestlocatie. Partyverhuurbedrijven zijn gespecialiseerd in de verhuur van meubilair, horeca-apparatuur, decoratie etc. We tonen je hier de specialisten in partyverhuur voor huwelijksfeesten in Groningen e.o. Kijk ook naar het aanbod voor catering op locatie.

Partyverhuur
Accent Partyservice
Accent Partyservice
Nieuwe Pekela
Hotel Restaurant Faber
Hotel Restaurant Faber
Hoogezand
Fotobelevenis.nl
Fotobelevenis.nl
Purmerend
KC Catering
KC Catering
Drachten
Tentenverhuur Benjamins
Tentenverhuur Benjamins
Zuidwolde
Kinds Verhuur
Kinds Verhuur
Gieten
StretchTentOnline.nl
StretchTentOnline.nl
Balk
Axitraxi Fun - Games - Events
Axitraxi Fun - Games - Events
Nijmegen
Catering Noord
Catering Noord
Drachten
FotoSnap - Partyverhuur
FotoSnap - Partyverhuur
Alkmaar
Buitengewoon Tentsupply
Buitengewoon Tentsupply
Lemmer

De geschiedenis van partyverhuur voor de bruiloft

Van enkele aanvragen naar "niet meer weg te denken"

In de jaren 80 konden bruidsparen in een aantal gemeenten een vergunning aanvragen om in een locatie te trouwen die geen standaard trouwlocatie was. Dit is in de 90'er jaren steeds populairder geworden en verder uitgebreid naar meer gemeentes, tot het punt op de tijdslijn waar we nu leven. De bijzondere trouwlocaties zijn niet meer weg te denken in de wereld van het trouwen. En hiermee hebben de partyverhuurders en cateraars er ook een belangrijk onderdeel binnen hun werkzaamheden erbij gekregen. De partyverhuur is nu dan ook niet meer weg te denken bij huwelijksfeesten en bruiloften "op locatie".

Van luxe feesttent tot catering...

Het assortiment van de partyverhuur heeft zich in de loop van de jaren aangepast aan de behoefte van de bruidsparen. Er is keuze uit een groot aantal feesttenten, van klein en basic tot luxe tenten welke uit te breiden zijn naar een zeer groot aantal bruiloftsgasten. Verder biedt de partyverhuur inventarissen voor de feestruimte, keuken- en buffetmateriaal, bars, tafels, stoelen, decoratie, catering etc... Een complete aankleding van de trouwlocatie dus.

Vraag hier online informatie aan voor de partyverhuur op jouw trouwdag

Bij ieder partyverhuur-bedrijf op deze pagina is een formulier toegevoegd voor de mogelijkheden van de partyverhuur op jullie trouwdag. Geef een duidelijke omschrijving van jullie wensen en vraag naar de mogelijkheden.

Overzicht per plaats voor Partyverhuur in Groningen

Hoogezand | Nieuwe PekelaBezoek ook de website:

Trouwen in Drenthe

Volg ons op social media