Accent Partyservice wij zorgen voor mooie aankleding en een passende sfeer

 • 6_accent_partyservice_verhuur-bruiloft
 • 5_accent_partyservice_nieuwe-pekela
 • 4_accent_partyservice_partyverhuur-bruiloft
 • 3_accent_partyservice_compleet-verzorgde-bruiloft
 • 2_accent_partyservice_partyverhuur-groningen
 • 1_accent_partyservice_partyverhuur
 • 6_accent_partyservice_verhuur-bruiloft
 • 5_accent_partyservice_nieuwe-pekela
 • 4_accent_partyservice_partyverhuur-bruiloft
 • 3_accent_partyservice_compleet-verzorgde-bruiloft
 • 2_accent_partyservice_partyverhuur-groningen
 • 1_accent_partyservice_partyverhuur
Naar de website  

De verzorging uit handen geven

Willen jullie zorgeloos genieten van jullie mooiste dag? Daar zeggen wij 'ja' tegen! Accent Partyservice heeft ervaring in de catering & partyverhuur van bruiloften. Jullie kunnen de verzorging van jullie trouwdag grotendeels uit handen geven, zodat jullie daar geen omkijken meer naar hebben. Wij helpen graag om deze fantastische dag tot één van de mooiste dagen uit jullie leven te maken.

Maak kennis met onze mogelijkheden

In een oriënterend gesprek bespreken we alle wensen en ideeën, geven we advies waar nodig en laten we jullie kennis maken met onze diverse mogelijkheden. In onze offerte nemen wij een op maat gemaakt draaiboek mee welke aansluit bij jullie eigen planning voor de rest van de dag.

Op iedere locatie

Tegenwoordig is het mogelijk om bijna overal elkaar het ja-woord te geven. Hoe persoonlijk willen jullie het hebben... Wij kunnen de schuur of tuin omtoveren tot een unieke trouwlocatie geheel naar jullie wensen en smaak. Wij laten tijdens een kennismakingsgesprek graag voorbeelden zien van welke mogelijkheden er zijn. Zo krijgen jullie er een beter beeld bij.

Een compleet verzorgde trouwdag

Wij kunnen jullie trouwdag compleet verzorgen. De daggasten ontvangen wij graag met een lekkere lunch voorafgaand aan de huwelijksvoltrekking. Na de ceremonie snijden jullie de bruidstaart aan en serveren wij met plezier de champagnetoost uit. Tijdens het borrelmoment lopen wij rond met heerlijke hapjes en drankjes en dekken onze gastvrouwen de tafels voor het huwelijksdiner alvast voor jullie en jullie gasten in. Het diner kunnen wij op verschillende manieren aankleden. Willen jullie interactie? Dan is de chef table, barbecue of warm- en kud buffet een aanrader.

Catering tijdens het avondfeest

Wij kunnen de avondgasten ontvangen met koffie, thee of gelijk een borrel. Wanneer de meeste gasten binnen zijn, begint het avondfeest en kunnen de voetjes van de vloer! Wij lopen rond met hapjes en drankjes en aan het einde van de avond presenteren we een borrelbuffet voor de lekkere trek.

Jullie bruiloft? Daar zijn wij graag getuige van!

Onbezorgd genieten van jullie mooiste dag. Wij regelen jullie bruiloft tot in de puntjes en gaan ervoor dat jullie later zeggen: 'Deze dag was echt onvergetelijk'.

Accent Partyservice

JR Stuutstraat F79
9663SJ Nieuwe Pekela
0597-675966 / 0628852410

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Drenthe

Volg ons op social media