Hotel Restaurant Faber Catering en partyverhuur op maat

  • 1_hotel_restaurant_faber_bbq-catering
  • 0_hotel_restaurant_faber_catering
  • 1_hotel_restaurant_faber_bbq-catering
  • 0_hotel_restaurant_faber_catering
Naar de website  

"Faber catering", net even anders!

Hotel Restaurant Faber kan de catering op elke gewenste locatie verzorgen. Wij verzorgen op een uiterst professionele manier de catering in nauw overleg met jou. Wij zorgen ervoor dat het je gasten culinair aan niets ontbreekt. Ook kunnen wij iedere ruimte veranderen in een zaal met de door jou gewenste sfeer. Kortom; wij kunnen jullie feest van A tot Z verzorgen. Jarenlange ervaring en flexibiliteit zorgen ervoor dat jouw evenement perfect verloopt. 

Bruilofts arrangementen

Je kunt bij ons je trouwdag helemaal zelf samenstellen met de catering. We hebben aantal populaire arrangementen samengesteld. Deze zijn uiteraard ook naar wens aan te passen, in een persoonlijk gesprek maken we je bruiloft op maat.

Faber

Een bruiloftsfeest met heerlijke Hollandse hapjes. Met diverse soorten kaas, Groninger droge worst, boerenleverworst en warme party snacks.

Prestige

Lekker royaal met diverse soorten kaas en de Groninger worst. Geniet van toastjes met bijvoorbeeld roomkaas, stokbrood met beenhamsalade, gefrituurde kaasstengels en bourgondische bitterballen.

Deluxe

Luxe arrangement..... dat spreekt eigenlijk wel voor zich! Heerlijke luxe hapjes met alles erop en eraan. Wat dacht je van Crostini’s met Coburgerham, huisgerookte zalm en gegrilde groenten of Petit Croline. Voor de visliefhebbers hebben we gefrituurde grote garnaal met zoetzure saus

Italiaans

Misschien ben jezelf helemaal fan van de Italiaanse keuken! Ook dit is mogelijk. Een Italiaanse bruiloft met onder andere pizzapunten en hartige en zoete Italiaanse hapjes.

Tapas

Tje tapas..... dat is proeven en nog eens proeven. Gezellig met z'n allen tapas proeven op je bruiloft, grote schalen met allerlei lekkere Spaanse hapjes zoals gehaktballetjes, gebakken aardappeltjes en garnalen, maar dan op z'n Spaans.

Lekker lokaal

Zijn jullie meer van de lokale gerechten? Een proeverij van zoete en hartige hapjes met streekproducten uit onze mooie omgeving is ook een mogelijkheid. Natuurlijk mogen de lokaal gebrouwen biertjes dan ook niet ontbreken.

Hotel Restaurant Faber

Meint Veningastraat 123
9601KE Hoogezand
0598-393336

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Drenthe

Volg ons op social media