Mariages Bruidsmode Bruidsmode winkel met grote veelzijdige collectie trouwjurken

 • 1_mariages_bruidsmode_bruidssluier
 • 2_mariages_bruidsmode_bruidslingerie
 • 3_mariages_bruidsmode_bruidsschoenen
 • 4_mariages_bruidsmode_lingerie-bruid
 • 5_mariages_bruidsmode_kousenbandjes
 • 6_mariages_bruidsmode_bruidslingerie-hoogeveen
 • 1_mariages_bruidsmode_bruidssluier
 • 2_mariages_bruidsmode_bruidslingerie
 • 3_mariages_bruidsmode_bruidsschoenen
 • 4_mariages_bruidsmode_lingerie-bruid
 • 5_mariages_bruidsmode_kousenbandjes
 • 6_mariages_bruidsmode_bruidslingerie-hoogeveen
Naar de website  

Mariages Bruidsmode

Bijna alle vrouwen dromen al van jongs af aan om een unieke bruidsjurk te dragen op de trouwdag. Nu heeft iedereen gelukkig een andere smaak en daarom wil je een ruime keuze hebben. Mariages Bruidsmode heeft een grote veelzijdige collectie trouwjurken, zowel romantisch, klassieke als moderne eigentijdse trouwjaponnen in iedere prijsklasse. Ook hebben wij bruidslingerie, accessoires, bruidsschoenen, bijoux en haarmode. 

Zeer goed en makkelijk bereikbaar

Mariages Bruidsmode heeft een zeer goede reputatie opgebouwd waarin wij altijd vooruitstrevend zijn geweest en heel klantgericht. Wat ooit in 1946 begon als stoffenzaak met naaipatronen voor trouwjurken heeft zich in 1970 gevormd als specialist in bruidsmode. Inmiddels bemoeit de derde generatie zich met het reilen en zijlen van het bedrijf. Strategisch gelegen in Hoogeveen weten wij de klanten in Noord Nederland goed te bedienen met ons grote aanbod en diversiteit in trouwjurken. Bij Mariages Bruidsmode vind je jurken voor elk budget. Wij willen je graag helpen om jouw droomjapon te vinden.
Mariages Bruidsmode is gevestigd in Hoogeveen, zeer goed en makkelijk bereikbaar. Hoogeveen ligt aan de A28 (binnen 30 minuten) vanuit Assen, Emmen, Meppel, Beilen, Staphorst, de Wijk en Westerbork. Maar ook vanuit Groningen, Zwolle, Hardenberg, Klazienaveen, Coevorden en Steenwijk. Parkeren kan op het Bilderdijkplein achter onze winkel. 

Eigen atelier

Een bruidsjurk is geen confectie het wordt in ons eigen atelier op maat gemaakt op het lichaam.(couture) Dit is precisie werk waar veel tijd en geduld in gaat zitten maar door jarenlange ervaring zijn onze verkoopsters/ coupeuse hier zeer vakkundig in. Zo kunnen wij speciale wensen uitvoeren te denken valt aan een kleuraccent, meer of minder bloot, het verruimen van een jurk bij zwangerschap etc. Soms is de verkoopster/ coupeuse wel één dag bezig met één trouwjurk!

Bruidsaccessoires

De bruidsaccessoires bij die schitterende trouwjurk maken het plaatje compleet. Wij beschikken over een prachtige collectie bruidssieraden van Dequino Bridal Jewelry, maar je kunt ook denken aan een hoepel voor onder de bruidsjurk of een bruidssluier voor in het haar.
Deze bruidsaccessoires komen het beste tot hun recht als je ze in het echt ziet, dus wij adviseren dan ook om de bruidssieraden bij de trouwjurk te passen, zodat je een goed beeld hebt hoe alles bij elkaar staat en past.

Mariages Bruidsmode

Hoofdstraat 102
7901JT Hoogeveen
0528-233344

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Drenthe

Volg ons op social media