Emotion Events Groningen wij verzorgen catering tot in de puntjes...

  • 4_emotion_events_groningen_cateraar
  • 3_emotion_events_groningen_cateringbedrijf
  • 2_emotion_events_groningen_cateringservice
  • 1_emotion_events_groningen_catering
  • 4_emotion_events_groningen_cateraar
  • 3_emotion_events_groningen_cateringbedrijf
  • 2_emotion_events_groningen_cateringservice
  • 1_emotion_events_groningen_catering
Naar de website  

Zorgeloos uw bruiloft beleven

U gaat trouwen! Gefeliciteerd! Dit moet een van de mooiste dagen uit uw leven worden. Natuurlijk willen jullie dat alles perfect en in stijl verloopt. Emotion Events zorgt ervoor dat jullie bruiloft een onvergetelijke dag wordt. Van fotograaf die u en uw geliefde lieflijk op de foto zetten tot de perfecte trouwlocatie. Wij zorgen ervoor dat uw wensen uitkomen. Samen maken we een compleet feestarrangement. 

Huwelijksfeest op het water

Op zoek naar een unieke locatie waar u het huwelijksfeest kunt vieren? Denk dan eens aan een boot. Varend op het water gaat u een smaakvolle en romantische avond tegemoet. Samen zorgen we ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een diner, receptie, trouwen met een thema of een gezellige borrel. Om de mooiste dag van uw leven op een spetterende manier af te sluiten, kunnen we een bijzondere verrassing op maat voor u bedenken. Natuurlijk houden we hierbij rekening met uw budget. Informeer gerust naar onze (onbegrensde) mogelijkheden. 

Onze cateringservice

Naast het verzorgen van bruiloften en feesten, verzorgen wij ook de catering op iedere gewenste locatie. Wilt u de catering laten verzorgen voor bijvoorbeeld een bruiloft of feest in de tuin? Dan kunnen wij dit voor u regelen! Wij verzorgen de catering door heel Nederland voor particulieren en bedrijven. De mediterrane kook- en eetcultuur is daarbij het voornaamste kenmerk. Van tapasbuffet, een volledig uitgeserveerd meergangen menu tot aan lunches, borrrels, high tea of gewoon koffie met taart. Emotion Events is van alle markten thuis!

Outdoor events en workshops 

Voor de sportievelingen die tijdens het vrijgezellenfeest van uitdaging houden, hebben wij een speciaal samengesteld outdoor arrangement. U heeft de keuze uit één, twee of drie uur durende arrangementen. Denk bijvoorbeeld aan vlotten bouwen, klimmen, mountainbiken en boogschieten. Dit is echter een kleine selectie van de vele mogelijkheden. Ook kunt u lekker actief bezig zijn op het water. Denk aan zeilen met een valk, kanovaren door het natuurpark Earnewâld, skûtsjesilen of samen varen op een Lemsteraak. Om u op weg te helpen, hebben wij voorbeelden gemaakt van een aantal populaire arrangementen. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op onze website.

Wilt u meer weten?

Bent u na het lezen van deze pagina nieuwsgierig geworden en wilt u daarom meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Samen maken wij van uw bruiloft, feest of evenement een succes!

Emotion Events Groningen

Koningsweg 26
9731AT Groningen
0654924866

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Drenthe

Volg ons op social media