Metal Art Persoonlijke trouwringen van diverse edelmetalen

 • 6_metal_art_vriendschapsringen
 • 5_metal_art_speciale-trouwringen
 • 4_metal_art_zwarte-trouwringen
 • 3_metal_art_ringen-trouwen
 • 2_metal_art_bijzondere-ringen
 • 1_metal_art_trouwringen
 • 6_metal_art_vriendschapsringen
 • 5_metal_art_speciale-trouwringen
 • 4_metal_art_zwarte-trouwringen
 • 3_metal_art_ringen-trouwen
 • 2_metal_art_bijzondere-ringen
 • 1_metal_art_trouwringen
Naar de website  

Speciale trouwringen

De trouwringen bij ons worden allemaal ontworpen en gemaakt door goudsmid Joeri Dijkman en Mireille Ponsioen. Wij zijn gespecialiseerd in persoonlijke en speciale trouwringen. Onze trouwringen hebben een afwijkende stijl, doordat wij een speciale techniek hebben ontwikkeld en anders werken dan de meeste goudsmeden. Spreekt dit je aan? Laat je dan inspireren door de unieke collectie trouwringen op onze website. Of kom gerust langs om deze ringen te bewonderen en kijken welke trouwringen er bij jullie passen.

Op zoek naar unieke trouwringen?

Misschien heb je al mooie trouwringen op de website en heb je geen tijd gehad om langs te komen? Je kunt ons altijd een email sturen en we bespreken op welke manier we jullie het beste kunnen helpen met het uitkiezen van jullie trouwringen. We kunnen je altijd meerdere foto's mailen van trouwringen, maar op onze website staan natuurlijk meer. Je kunt natuurlijk altijd langskomen om even goed de tijd te nemen voor het bekijken van de ringen onder het genot van een bakje koffie. Het model is het eerst wat je moet uitkiezen, is het model in de collectie perfect voor jullie, of gaan we aanpassingen doen. Dat is helemaal aan jullie.

Trouwringen speciaal voor jullie ontwerpen.

Er is natuurlijk de mogelijkheid dat we speciaal voor jullie trouwringen ontwerpen. We gaan dan aan de slag met jullie wensen, of misschien hebben jullie zelf ideeen? Dat kan ook en deze willen we dan ook graag voor je uitwerken tot een prachtige trouwring.

De materialen van de trouwringen

Als het ontwerp/model is uitgekozen, kan er overlegd worden met welke materialen we de trouwringen gaan maken. Mooie materialen en schitterende combinaties met grijs titanium, zwart zirkonium, geelgoud, witgoud, roodgoud…. Met deze materialen zijn er diverse combinaties mogelijk. Het materiaal bvan de ring is een persoonlijke keuze, jullie kunnen allebei voor andere materialen kiezen. Titanium en zirkonium zijn goedkoper dan goud en goed bruikbaar, ook voor als je allergisch bent.

Ringmaat van de trouwringen

Een trouwring moet perfect passen, dus krijg je van ons een pasring mee om te proberen en te voelen of dit de juiste maat is. Wij gaan pas aan de slag met de trouwring, wanneer je helemaal tevreden bent met de maat van de ring. Zo weet jij zeker dat je trouwring goed zal passen. Je krijgt bericht van ons, als de ringen klaar zijn, je kunt er voor kiezen de ringen zelf op te halen, of dat je wat minder tijd hebt kunnen we de trouwringen aangetekend opsturen.

Wat zijn de kosten van een trouwring?

Het materiaal waar de trouwring van is gemaakt, bepaald een deel van de prijs van de ring. Goud is uiteraard duurder dan titanium of staal en een trouwring van platina kost juist meer dan een ring van goud. Ook wordt de prijs bepaald door het aantal uren dat we met de trouwringen bezig zijn. Een eenvoudige trouwring is goedkoper dan een ingewikkelde ring. Een eigen ontworpen trouwring hoeft niet duur te zijn. Ook hier bepaald het materiaal de kostprijs van de ring, titanium, zwart zirkonium of staal is goedkoper dan goud

Metal Art

Laat 81
1811EC Alkmaar
072-5202112

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Drenthe

Volg ons op social media