Bedankjes

Om de gasten op jullie bruiloft een leuke herinnering aan het huwelijksfeest mee te geven, zijn bedankjes de ideale mogelijkheid. Er zijn trouwbedankjes compleet met bedankkaartjes en leuke tekst of opdruk die je online zelf kunt ingeven. Naast de bedankjes hebben deze leveranciers ook  enveloppendozen, bloemenmandjes, taarttoppers, gastenboeken voor de bruiloft en zelfs ringkussens voor de trouwringen. Zeg op een originele manier BEDANKT! tegen jullie bruiloftsgasten.

Bedankjes
CreAlied
CreAlied
Giethmen

Uitgebreid assortiment trouwbedankjes

Bij een gezellig bruiloftsfeest horen originele trouwbedankjes. Het aanbod bedankjes voor een bruiloft is nogal uitgebreid en gevarieerd. bloempjes, tekstbordjes, blikjes, snoepjes,  flesopeners, beeldjes, kaarsjes en zelfs een complete bedanktaart met leuke give-a-ways, etc. De trouwbedankjes zijn dus in alle soorten, maten en prijzen verkrijgbaar. Bedankjes van hout, karton, glas, snoep... noem maar op. 
 

Bekijk de mogelijkheden online

De meeste trouwbedankjes zijn online verkrijgbaar, waarbij je jullie de tekst voor de gasten zelf kunt invullen. Ook zijn er leveranciers waar je naar toe kunt gaan en waar de give-a-ways op maat voor jullie worden gemaakt. Er zijn online voldoende voorbeeldteksten voor de bedankjes. Heb je er nog vragen over, dan kun je hier online informatie aanvragen via het formuliertje dat je bij iedere leverancier op deze pagina vindt. 

Overzicht per plaats voor Bedankjes in Groningen
Bezoek ook de website:

Trouwen in Drenthe

Volg ons op social media