Leintjes.nl Maak online eenvoudig een stijlvolle, eigentijdse trouwkaart

  • 5_leintjes_uitnodiging-bruiloft
  • 4_leintjes_trouwkaarten
  • 3_leintjes_huwelijkskaart
  • 2_leintjes_trouwuitnodiging
  • 1_leintjes_uitnodigingen-huwelijk
  • 5_leintjes_uitnodiging-bruiloft
  • 4_leintjes_trouwkaarten
  • 3_leintjes_huwelijkskaart
  • 2_leintjes_trouwuitnodiging
  • 1_leintjes_uitnodigingen-huwelijk
Naar de website  

Leintjes.nl

Maak bij Leintjes online eenvoudig je stijlvolle, eigentijdse trouwkaarten voor jullie bruiloft. Bekijk onze schitterende collectie trouwkaarten. De huwelijksuitnodigingen zijn er in verschillende stijlen maar allemaal ontworpen door Marjolein van Leintjes. En dat maakt deze eigen collectie zo bijzonder. Origineel en een tikkeltje eigenwijs. Elke uitnodiging is nog aan te passen naar eigen wensen en dat is wel zo handig. Probeer verschillende lettertypes, achtergronden om jullie bijzondere trouwkaart te maken. Kies een trouwkaart naar keuze en personaliseer deze helemaal naar eigen wensen!

Trouwhuisstijl

Onze collecties met complete trouwhuisstijlen zijn echt super handig. Alle kaartjes in dezelfde stijl voor jullie unieke dag. Save the Date kaartjes stuur je als vooraankondiging van jullie trouwdag. Dan is het tijd voor de trouwkaart en bij de trouwkaart kan je nog extra informatie kaartjes, rsvp's en programma kaartjes bijvoegen. Maak daarna jullie dag helemaal af met een menukaart, naamkaartjes, gereserveerd kaartjes en cadeaulabels. En dat alles in jullie eigen trouwstijl welke je helemaal kan aanpassen naar eigen wensen. Na jullie huwelijk is het ook nog mogelijk om bedankkaarten te versturen, uiteraard compleet in stijl en eventueel met jullie mooiste foto om zo jullie gasten te bedanken voor hun aanwezigheid. Want daar gaat het om vier het feest der liefde!

Eenvoudig je proefdruk bestellen

Bestel eenvoudig je proefdruk voor 1 euro op je gewenst formaat en papiersoort om zo de kaart die jullie hebben gemaakt te beoordelen. Gratis ontvang je er een proefsetje bij met de papiersoorten en envelopkleuren.

Snelle levering

Bestel je een proefdruk voor 15.00 uur dan wordt deze dezelfde dag gedrukt en verzonden. 
Bestel je een oplage met meer dan 20 kaarten voor 18.00 uur dan wordt deze dezelfde dag gedrukt en verzonden. Kaarten die in het weekend besteld worden, worden op maandag gedrukt en verzonden.

Leintjes.nl


Krimpen aan den IJssel
085-0438000

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Drenthe

Volg ons op social media