Een photobooth mag niet meer op een bruiloft ontbreken

Een photobooth mag wat ons betreft op geen enkele bruiloft meer ontbreken. Het contrast van het oude fotohokje met jullie moderne bruiloft op een hippe locatie is bijna komisch te noemen. In de huidige tijd waarin alles hypermodern, digitaal en online moet zijn, is uitgerekend het klassieke fotohokje razend populair en een absolute must-have op iedere trouwdag.

fotosnap_fotobooth_accessoiresFoto: Fotosnap

Een stukje historie...

De photobooth mag je wel de opvolger van het fotohokje noemen, en dan digitaal. Iedereen stapte vroeger in zo'n hokje om zwart-witte pasfoto's te maken. Eerst moest je het dikke donkere gordijn goed dicht schuiven, want anders had je vals licht en kwam je maar flets op de foto te staan. Daarna gooide je een dubbeltje, kwartje of soms maar liefst een gulden in de gleuf en even later kwam er een flits uit het apparaat waar je nog uren lang last van had. Maar dan had je wel 4 pasfoto's voor een kwartje!

Fotobelevenis_ouderwets_fotohokjeFoto: Fotobelevenis

De wederopstanding

De fotografen hebben zich in de jaren daarna goed ontwikkeld, waardoor het fotohokje (op z'n Engels Photobooth), totaal is uitgestorven. Maar jaren later was daar ineens de opkomst van de photobooth op trouwerijen en andere feesten. Alleen is de huidige party-photobooth  qua stijlen wel alle kanten opgevlogen.

fotodoos_photoboothFoto: Fotodoos

De verschillende photobooth'

Als jullie straks gaan trouwen dan heb je keuze uit diverse soorten fotohokjes. Niet alleen meer hokjes trouwens, want de photobooth wordt niet alleen in de klassieke stijl als fotohokje geleverd maar ook in totaal andere uitvoeringen. Bijvoorbeeld als een fotospiegel, opblaasbare photobooth, een ouderwetse camera op 3-poot statief, een moderne foto- of videozuil, virtual reality photobooth en zelfs camera's, ingebouwd in een klassieke auto, kan gewoon komen voorrijden op jullie trouwdag.

boothdeluxe_fotospiegelFoto: BoothDeLuxe

Stijlen en accessoires

Alle fotohokjes, fotozuilen en -palen etc. zijn in allerlei uitvoeringen te huur voor jullie bruiloft. Vooral de komische uitvoeringen zijn populair en worden veel verhuurd. En omdat bruiloften vaak in bepaalde thema's en stijlen worden georganiseerd, worden daar bijpassende stijlen van de photobooth gehuurd. Dus voor elke themabruiloft is er wel een bijpassend fotohokje of fotozuil te huur. Humoristisch, futuristisch, modern, vintage, etc.. Ook de props voor bij de photobooth, zoals brillen, snorren, grote lippen e.d. op een stokje, mutsen, hoeden, pruiken, etc. kun je aanpassen aan de stijl van jullie trouwdag. 

fotoboothshuren.nl_fotohokjeFoto: Photobooths-huren.nl

Hoeveel kost een photobooth?

De tarieven van een photobooth variëren van circa € 200,- tot 800,-. Uiteraard met uitschieters naar boven voor de exclusieve modellen! Kijk via deze link naar het aanbod, diversiteit én welke photobooth het beste past op jullie trouwdag en bij jullie budget!

Leuke adresjes

Fotobelevenis.nl

Fotobelevenis.nl

een photobooth huren voor je bruiloft
FotoSnap - Photobooth-huren

FotoSnap - Photobooth-huren

Huur een Photobooth voor jullie huwelijksfeest, foto's gelijk geprint!
Photobooths-huren.nl

Photobooths-huren.nl

Photobooths voor op jullie huwelijksfeest
BoothDeluxe

BoothDeluxe

een photobooth maakt je feest compleet!
Fotodoos

Fotodoos

De leukste en meest hilarische momenten vast leggen

Ook interessant

Dit zijn de taken voor jou als bruidegom

Dit zijn de taken voor jou als bruidegom
Bezoek ook de website:

Trouwen in Drenthe

Volg ons op social media