Een photobooth mag niet meer op een bruiloft ontbreken

Een photobooth mag wat ons betreft op geen enkele bruiloft meer ontbreken. Het contrast van het oude fotohokje met jullie moderne bruiloft op een hippe locatie is bijna komisch te noemen. In de huidige tijd waarin alles hypermodern, digitaal en online moet zijn, is uitgerekend het klassieke fotohokje razend populair en een absolute must have op iedere trouwdag in de provincie Groningen..

fotosnap_fotobooth_accessoiresFoto: Fotosnap

Een stukje historie...

De photobooth mag je wel de opvolger van het fotohokje noemen, en dan digitaal. Iedereen stapte vroeger in zo'n hokje om zwart-witte pasfoto's te maken. Eerst moest je het dikke donkere gordijn goed dicht schuiven, want anders had je vals licht en kwam je maar flets op de foto te staan. Daarna gooide je een dubbeltje, kwartje of soms maar liefst een gulden in de gleuf en even later kwam er een flits uit het apparaat waar je nog uren lang last van had. Maar dan had je wel 4 pasfoto's voor een kwartje!

Fotobelevenis_ouderwets_fotohokjeFoto: Fotobelevenis

De wederopstanding

De fotografen hebben zich in de jaren daarna goed ontwikkeld, waardoor het fotohokje (op z'n Engels Photobooth), totaal is uitgestorven. Maar jaren later was daar ineens de opkomst van de photobooth op trouwerijen en andere feesten. Alleen is de huidige party-photobooth  qua stijlen wel alle kanten opgevlogen.

De verschillende photobooth'

Als jullie straks gaan trouwen dan heb je keuze uit diverse soorten fotohokjes. Niet alleen meer hokjes trouwens, want de photobooth wordt niet alleen in de klassieke stijl als fotohokje geleverd maar ook in totaal andere uitvoeringen. Bijvoorbeeld als een fotospiegel, opblaasbare photobooth, een ouderwetse camera op 3-poot statief, een moderne foto- of videozuil, virtual reality photobooth en zelfs camera's, ingebouwd in een klassieke auto, kan gewoon komen voorrijden op jullie trouwdag.

boothdeluxe_fotospiegelFoto: BoothDeLuxe

Stijlen en accessoires

Alle fotohokjes, fotozuilen en -palen etc. zijn in allerlei uitvoeringen te huur voor jullie bruiloft. Vooral de komische uitvoeringen zijn populair en worden veel verhuurd. En omdat bruiloften vaak in bepaalde thema's en stijlen worden georganiseerd, worden daar bijpassende stijlen van de photobooth gehuurd. Dus voor elke themabruiloft is er wel een bijpassend fotohokje of fotozuil te huur. Humoristisch, futuristisch, modern, vintage, etc.. Ook de props voor bij de photobooth, zoals brillen, snorren, grote lippen e.d. op een stokje, mutsen, hoeden, pruiken, etc. kun je aanpassen aan de stijl van jullie trouwdag. 

fotoboothshuren.nl_fotohokjeFoto: Photobooths-huren.nl

Hoeveel kost een photobooth?

De tarieven van een photobooth variëren van circa € 250,- tot 800,-. Uiteraard met uitschieters naar boven voor de exclusieve modellen! Kijk via deze link naar het aanbod, diversiteit én welke photobooth het beste past op jullie trouwdag en bij jullie budget! Let wel op: de photobooth is geen vervanging voor de trouwfotograaf. Je moet het plaatsen in het vakje van de sfeermakers. het is en absolute aanvulling voor de entertainment op de bruiloft. 

❤️❤️Laat je ook inspireren op de trouwpagina De mooiste decoratie voor jullie trouwdag >>

Leuke adresjes

Fotobelevenis.nl

Fotobelevenis.nl

een photobooth huren voor je bruiloft
BoothDeluxe

BoothDeluxe

een photobooth maakt je feest compleet!
Photobooths-huren.nl

Photobooths-huren.nl

Keuze uit 250+ photobooths voor jouw bruiloft
Atelier Van Hulsen - Goudsmid

Atelier Van Hulsen - Goudsmid

Unieke sieraden naar eigen ontwerp
CreAlied

CreAlied

custom made trouwkaarten van hout
Haar Effect

Haar Effect

Bruidskapsel en Bruidsmake-up
De Buitensociëteit

De Buitensociëteit

unieke trouwlocatie aan het water
Annemiek Drenth

Annemiek Drenth

mag ik jullie in het echt verbinden?
Accent Partyservice

Accent Partyservice

wij brengen de restaurantkeuken naar jouw locatie
Bruidsmode Charina

Bruidsmode Charina

maak jouw bruidslook af met mooie accessoires
FotoSnap - Photobooth-huren

FotoSnap - Photobooth-huren

Huur een Photobooth voor jullie huwelijksfeest, foto's gelijk geprint!

Ook interessant

Dit zijn de taken voor jou als bruidegom

Dit zijn de taken voor jou als bruidegom

Trouwen in het bos - hier moet je aan denken

Trouwen in het bos - hier moet je aan denken

Je eigen rode loper ontwerpen voor je trouwdag

Je eigen rode loper ontwerpen voor je trouwdag

Veel gestelde vragen over Een photobooth op jullie bruiloft

Er zijn basic photobooth met een stijlvol scherm op een paal, grote photobooth spiegels, brommobielen met ingebouwde photobooth, traditionele fotohokjes en zelfs vintage volkswagenbusjes en caravans met ingebouwde photobooth. De prijzen variëren van circa € 250,- tot € 1000,-. Keuze genoeg dus.
Waar je de photobooth voor wilt huren, dat maakt niet uit. Voor enkele uurtjes kan ook. Zoek hier een photobooth uit en bel of mail met het bedrijf en vraag een prijs op maat aan. Geef ook aan of je de photobooth gaat halen en terugbrengen of dat deze bezorgd moet worden. Dat scheelt uiteraard in de prijs.
Bij de meeste verhuurbedrijven van een photobooth is dat wel mogelijk. Meestal worden deze digitaal opgeslagen. Iedere verhuurder van de fotohokjes en photobooth busjes heeft daar een eigen werkwijze voor. Informeer hier vooraf naar.Bezoek ook de website:

Trouwen in Drenthe

Volg ons op social media