Een uniek trouwpak voor de mooiste dag

Trouwpak

Ben je op zoek naar een uniek trouwpak voor de mooiste dag? Het aanschaffen van een trouwpak is één van belangrijkste dingen wanneer je gaat trouwen. Suitsatsea.nl is daar als geen ander van bewust! Bij Suitsatsea.nl krijg je persoonlijk style advies. Samen wordt er gekeken naar jouw kleurtype, jouw postuur en jouw persoonlijkheid. Zo wordt er een trouwpak gemaakt die bij jou als persoon, het thema en de bruid past. 

Man cave aan het water

Suitsatsea.nl is géén winkel, maar een Man Cave aan het water (Veluwemeer). Elke klant krijgt hier de volledige aandacht en de bruidspakken voor mannen zijn volledig op maat en verre van conventioneel. Suitsatsea.nl is o.a. de grondlegger van groene trouwpakken, maar ook van vintage trouwpakken. De eigenaar krijgt als enige in zijn markt een 10 op basis van honderden beoordelingen, wat behoorlijk uniek is! De Man Cave is voorzien van alle nieuwste technologische snufjes en er wordt zelfs aan een walking fridge gewerkt. Een ultieme trouwpak experience dus. Vrouwen die meegaan mogen indien gewenst lekker ontspannen in de spa aan het Veluwemeer. 
 

Trouwpak kiezen

Aandacht & inspiratie

Je bent bij Suits at Sea altijd de enige klant in het pakken-penthouse. Alle aandacht is dus op jou gericht. Je wordt individueel bedient en geholpen. Daarnaast hebben zij talloze voorbeelden ter inspiratie. De service en entourage is ongeëvenaard; ervaar het zelf en reserveer vandaag nog jouw plekje!

Trouwpakken met de beste kwaliteit

Suits at Sea werkt met de beste ateliers ter wereld, waarmee zij topkwaliteit garanderen qua look én feel. De wijze waarop het pak wordt gemaakt, de patronen en de pasvorm zijn uitermate goed en dat zie je! Met oog voor detail wordt de afwerking van style details verzorgt, hierdoor heeft jouw trouwpak een zeer hoge kwaliteit beleving. 

Trouwpak personaliseren

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Suits at Sea is misschien niet de goedkoopste, maar de prijs-kwaliteit verhouding is dik in orde. Er word je een totaalpakket aangeboden waarbij het gaat om beleving en kwaliteit. Wil je geen risico's nemen met je trouwkostuum? Ben je op zoek naar iets goed én iets tofs? Beleef dan de unieke Trouwpak Experience!

Het pak die écht bij jou past

Bij Suits at Sea wordt er kritisch gekeken naar jouw postuur, persoonlijkheid, kleurtype en de trouwsetting. Maar ook naar de vrouw die naast je staat en wat zij draagt. Hierdoor past jouw trouwpak qua style, kleur en pasvorm écht bij jou als persoon, het thema van jullie huwelijk en de trouwlook van je aanstaande vrouw.

Persoonlijk trouwkostuum

Zij zei 'ja' tegen jou, zeg jij 'ja' tegen Suits at Sea? Kom het beleven. Parkeren is gratis. 

Leuke adresjes

Vince! Herenmode

Vince! Herenmode

Bijzondere trouwpakken met alle bijpassende accessoires

Ook interessant

Dit zijn de taken voor jou als bruidegom

Dit zijn de taken voor jou als bruidegom

Hoe bespaar je geld voor je bruiloft?

Hoe bespaar je geld voor je bruiloft?
Bezoek ook de website:

Trouwen in Drenthe

Volg ons op social media