Met deze bruidsmake-up straal jij de hele dag

Jullie gaan bijna trouwen. Er is vast al van alles geregeld, de trouwjurk is al uitgezocht en je weet of je wel of geen sluier zult dragen bij je trouwjurk. De trouwlocatie staat vast! Nu wordt het tijd, om jezelf goed te verzorgen, zodat jij er stralend uit ziet op deze belangrijke dag. Ook heb je de datum geplant voor een proefkapsel. Maak je bruidslook helemaal af en gebruik voor je trouwdag make-up van een hele goede kwaliteit.

bruidsmake-up_die_blijft_zitten

Kies voor bruidsmake-up die de hele dag blijft zitten

Eindelijk is het zover….. De trouwdag is aangebroken. Deze dag is een aaneenschakeling van de allermooiste momenten. De trouwfoto’s maken tot het ja-woord tegen elkaar zeggen. Op deze dag zul je wel het vaakst gezoend worden, dus dan is het fijn dat je make-up hebt die echt goed blijft zitten. Je wilt deze dag echt niet met je make-up bezig zijn, maar je wilt genieten. Een aanrader voor professionele bruidsmake-up zijn de producten van Dior. Als je deze bij bijvoorbeeld Douglas koopt, word je uiteraard goed geadviseerd over de make-up. De medewerkers van Douglas weten erg goed waar ze het over hebben.

waterproof_make-up

Bruidslook afmaken met accessoires en nagellak

Jij wilt op jouw trouwdag alle aandacht krijgen, dus maak je bruidslook af met schitterende bruidssieraden. Zoek een mooie ketting uit die perfect bij je trouwjurk past met daarbij bijpassende oorbellen en een armband. Vaak hebben de bruidsmodewinkels alle bruidsaccessoires die je zoekt. Om het plaatje helemaal af te maken kun jij je nagels laten lakken, of gelnagels die echt lang en goed blijven zitten. De meeste nagelsalons maken de mooiste bruidsnagels.  Je kunt er nu wel echt van uit gaan, dat jij alle aandacht krijgt op die belangrijke dag.

bruidsnagels

Ook interessant

Met deze 3 make-up tips kun je als bruidsmeisje voor de dag komen

Met deze 3 make-up tips kun je als bruidsmeisje voor de dag komen

Hoe bespaar je geld voor je bruiloft?

Hoe bespaar je geld voor je bruiloft?
Bezoek ook de website:

Trouwen in Drenthe

Volg ons op social media