Real Wedding: Bastiaan & Tineke

De meeste bruiloften beginnen al vroeg met de voorbereiding bij de kapper en schoonheidsspecialiste, maar de ochtend voor Bastiaan & Tineke was nog heerlijk rustig. Iets voor het middaguur begonnen de kapper en schoonheidsspecialiste aan hun werk bij de ouders van Tineke thuis. Niet alleen Tineke, maar ook haar ouders en vriendinnen werden onder handen genomen. Een gezellige warboel waarbij de zenuwen steeds iets verder op begonnen te lopen...

Bastiaan en Tineke hadden ervoor gekozen dat ze elkaar pas voor het eerst zouden ziejn bij de Torenkerk in Winsum waar het huwelijk voltrokken zou worden. De broer van Bastiaan was chauffeur. Hij kwam neit in de auto voorrijden bij tineke die zijn in gedachten had, maar in een veel mooier exemplaar.

Bastiaan stond voor een prachtig aangeklede kerk te wachten tot zijn bruid aan de hand van haar moeder binnen kwam lopen. Oplopende zenuwen tot dat ene moment; die eerste blik...

Wat een trouwceremonie was dit! Een ceremonie vol mooie blikken, aandacht voor alle aanwezigen, mensne die gemist werden op deze dag en humor. Heel veel humor. En dan is daar het moment, om elkaar het jawoord te geven. En op dat moment zijn net de batterijen van opa's fototoestel leeg! "Stop, wacht even!" Verwarring en lachsalvo's alom.

Bastiaan & Tineke zijn na de ceremonie op pad gegaan om foto's te maken in de omgeving van de Torenkerk in Winsum en bij Rietland. Dit was tevens de locatie waar zij 's avonds het feest gaven. Een bijzondere locatie midden op het Groningse platteland. Na het verwelkomen van de gaten en een paar stukjes van lieve familie was daar de openingsdans. Een schitterend uitgevoerde dans die volop applaus kreeg voordat alle gasten zich ook op de dansvloer begaven. Het dak ging eraf! 

Hieronder volgt de trouwreportage van Bastiaan & Tineke.
Foto's: Tina Lantink Fotografie

Trouwreportage

Bruidsreportage trouwen

Trouwreportage Groningen

Tina Lantink Fotografie

Reportage trouwen

Trouwen in een kerk

Bruiloft kerk

Bruidsfotograaf Groningen

Huwelijk in een kerk

Trouwreportage kerk

Fotograaf Groningen

Huwelijk in Groningen

Real Wedding

Trouwreportage Groningen

Reportage bruidspaar

Reportage bruiloft

Real Wedding Groningen

Reportage huwelijk

Huwelijksreportage

Bruidstaart huwelijk

Openingsdans bruiloft

Leuke adresjes

Emotion Events Groningen

Emotion Events Groningen

wij verzorgen catering tot in de puntjes...
Harvie

Harvie

Een trouwpak op maat

Ook interessant

Bruiloft trends

Bruiloft trends

Bruidsaccessoires inspiratie

Bruidsaccessoires inspiratie
Bezoek ook de website:

Trouwen in Drenthe

Volg ons op social media